2016. december 17., szombat

Sims Villa 10 - 8.Rész (KISZAVAZÁS)


Sims Villa 10
8.RÉSZ
KISZAVAZÁS
ELŐZŐ RÉSZ: 7.RÉSZ


 A Sims Villa 10 legelső részében már elmondtam, hogy elérkezik majd ez a pont a játékban. Ennél a pontnál már mindenki bent lesz, és ki kell szavaznotok majd egy játékost akinek a helyére egy másik érkezik. Ma kiderül ki ez a kiesett. Megtudjuk mi lett a döntésetek végeredménye. De előtte nézzük meg kik a kiesésre jelölt lakók:


 Dexter az elő hattal költözött be, de teljesen eltűnt a villában, ahogy egyre több sim érkezett. Kieshet-e azért, mert nem aktív jelenleg a villában?


 Silvia szintén az első hattal érkezett. Első körben már Britneyvel megtalálta a közös hangot. Egy nagy szövetség volt kialakulóban köztük. Két erős személyiség, két nő akik képesek bármire. Megtörik-e e kapcsolat, és e szövetség?


 Chanel érkezése felborította a villát. Ekkortájt Britney és csapata már rég megalakult, így nagyon nehéz dolga volt, de sikerült már barátokra találni, és ellenségekre is. Sok meglepetést tarthat még Chanel, de vajon ti is így gondoljátok?


 Lux az első LGBTQ karakter a Sims Villa történelmében. (Leszámítva a Sims Villa 5.2-ben a Farkas Csók című epizódban történt dolgot :'D, és a Sims Villa 2ből Bellát, de ő sem végig volt nyitott csak amikor kiesett) Ő is az első között költözött be, de ő volt aki a legnehezebben találta a helyét. Itt is volt, ott is volt, majd mikor már mindenki bent volt talált magának maradandó kapcsolatok Dereckkel és csapatával, és Chanellel. Vajon ő marad? vagy mennie kell?


 Rosalia egy frissen beköltözött lakós, aki jól kijön a többiekkel. Mindenkivel tartja a kapcsolatot, de vajon a hátrányai miatt haza külditek őt?


 A testvérpár tagja Sam, aki első között érkezett a Sims Villa 10 egyik főszereplője. Rengeteg dolog történt vele. Sok maradandó barátságot kötött köztük Simonnal, és Dereckkel. Jó barátja Lux, és Ben. Mindenki nagyon kedveli őt, de vajon ti is?


 Ben egy nagyon rendes srác. Ő tényleg ott van mindenhol a villában. Mindenki neki meséli el a gondjait, vagy vitatja meg mint külsős a gondokat, de vajon ti szeretnétek őt továbbra is bent látni.


 Ahhh Birtney. Hát hol is kezdjem? Szerintem nem kell bemutatni Sam mellett szerintem eddig a Sims Villa 10 Britneyről is főszerepben szólt. Mindenki kötődik hozzá valamilyen szinten. Alissa és Silvia a lányszövetség tagjai, és Britney a fő vezérük. Hogyan is vált azzá? Nos, elsőként érkezett, és már az elején Silviával a kapcsolatuk is alá és fölé rendelt volt. Elejétől fogva tudtuk, hogy ő lesz az, akitől a lakók úgy mond "félnek", mint nagy taktikus. Nagy esély van rá, hogy haza külditek, hisz nem kedvelitek az ilyen faja karaktereket, ha az előző évadokat nézzük.


 Axel sok embert megbántott már a villában, így eléggé meglepnek, ha nem ő lenne a következő kiválasztott már ha nem küldtétek haza ti.


 Dereck volt az első beköltöző az első hat után. Ő volt az utolsó oszlopa a villának, mert érkezésével indult meg a nagy villa rendeződés. Mindenki a helyére került általa. Ő egy nagyon meghatározott lakó, egy biztos pont. De vajon haza külditek-e őt?


 Alissa egy tüneményes lány, de nagyon naiv. Okos, de még is nehezen látja át a villabeli eseményeket. Britney teljesen maga köré fonta Alissát, és ez miatt teljesen elgyengül a leányzó. Lehet őt külditek haza.


 Az első hat utolsó tagja. Simon a Sims Villa 10 harmadik főszereplője az évadban. Rengeteget látjuk, és érezzük a karakterfejlődését. Sok lakóval alakított ki kapcsolatot. Kapcsolatai mindenkivel különbözőek meglepetés lenne ha ő menne haza.

.
.
.

Nos, azt hiszem itt az idő most vagy soha. Ki kell derülnie ki esik ki elsőnek. Szóval 25 szavazat alapján megszületett a döntés.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.

.

Most pedig nézzük, hogy ki az a három akik biztosan nem esnek ki, mert a legkevesebb szavazatot kapták:

.
.
.
.
.
.
.
 

Szóval Rosalia, Simon és Dereck már biztosan bent marad a villában.

.
.
.

.
.
.
.
.
.
 Még megmenekült:

.
.
.
.

 

Szóval Alisson, Sam és Lux és Dexter biztonságban vannak.

.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.

.
.

 

Chanel és Ben is megmenekült.

.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.

.
.
.
.

BRITNEY, AXEL VAGY SILVIA HAGYJA EL A VILLÁT?????
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..


és a kieső:


 SILVIA


 Silvia elbúcsúzott a két legközelebb álló simtől. Számára a villa befejeződött. Ő az első kieső.


 A kiesők készíthetnek fényképet a számukra legközelebb álló személlyel, vagy egyedül is. Ezeket kitesszük a studió falaira.


 Silvia: Ez egy nagyon hosszadalmas utazás volt, míg és elsőként kiesőként is. Többet voltam bent, mint más első kiesők, így ez amolyan rekord, szóval már nem távozom szomorúan. Hogy mi lesz Britneyvel ez után? Tovább fogja csinálni a játékot olyan módon ahogyan ő szeretné. Tudom jól, hogy ellenem is szőtt terveket, és hogy volt rólam egy terve, de mindenek felett örülök, hogy megismertem. Kint is tartani fogjuk a kapcsolatot, de talán ha nem állok össze vele, akkor most nem én estem volna ki, de már ezt nem lehet megváltoztatni. Öcsikémnek gratulálok, mert igaza lett. Nem ő lett az első kieső, és mindenek ellenére én neki is szurkolok. Köszönök mindent.


Szóval Silvia elhagyta a villát. Többé nem láthatjuk őt. Köszönöm az összes szavazónak. A következő rész a próba, és beköltözik az utolsó új lakó is Silvia helyére. Talán őt jobban fogjátok kedvelni. Legyen szép napotok, és kövessetek minket továbbra is. Sziasztok.