2015. november 23., hétfő

Sims Villa 9 - 1. Rész



 

 
Mintha csak tegnap lett volna, hogy Hannah megnyerte a Sims Villa nyolcadik szériáját, ezzel lezárva egy 5 éves korszakot. Ma újra kezdődik egy új generáció. A csudamuda villa csak ők rájuk vár. Mondjuk, hogy nem készítek sablonos újra formálást : D Teljesen új történetek, karakterek, szituációk, és persze megint lesz egy nyertes akit ti választotok ki :3 Nagyon izgi. Akkor kezdjük is.



 Íme az első hét beköltöző. Be is mutatkoznak mielőtt birtokba vennék csodás villánkat. 


 Celeste - *cuki, vékony hang* Sziasztok pupákok! Hihihi ~^ - ^~ Nos, én nekem a kedvenc színem akármilyen hihetetlen a rózsaszín. Az otthonom is csupa rózsaszín. Imádom a divatot, Madonnát, és akármilyen furi a rock zenét. Demi közel áll a szívemhez. Hihihi :$ A fiúkkal mindig is hadilábon álltam, mert csak kihasználtak eddig. Reménykedem, hogy ha megnyerem a Sims Villa 9-et már komolyabban fognak venni. Hihihi ^ - ^


 Diana - * egyhangúan, unottan* Sziasztok én Diana vagyok! Kedvenc sorozatom az Amerikai Horror Sztori, a The Walking Dead. A kedvenc énekesnőm Lana Del Rey. Az instagram-on 70-en követnek. Egyébként mondtam már, hogy milyen szép az élet? Képzeljétek el, hogy tudok varázsolni, és fogok is a villában. Muhahahahahaha... khm..


 Dean - Császtok! Mit is mondjak magamról... Há én nem toom... szeretek kondizni, bulizni, és csajozni aszem ennyi lenne. Kellene a három autó, és ezért vagyok itt. Bulizni, nyerni, csajozni és jól érezni magam. *kacsint*


 Lincoln - A szüleim mindig is jó modora, és eleganciára tanítottak. Néha viszont el kell engednie magát az embernek. Két diplomám van, de állásom nem volt még. Nehéz állás találni a mai világban a diplomásoknak. A pénzből saját vállalkozást nyitnék, így munkanélküliből főnökké válnék.


 Naomy - Halloka! A nevem Naomy. Imádtam a Sims Villa összes cselszövő szöszijeit. Sehi, Dya, Heaven, Molly. Egy valamit csináltak rosszul... kiestek :P Én nem fogok. Nem mondom, hogy egyből mindenkinek, és mindennek keresztbe teszek, de résen leszek. Nem hagyom magam. Átakarom látni a dolgokat.


 Roney - Én vook Roney, zöld? Imádom a tengert, zöld? Azé vook itt, hogy megnyerjem a MILLÁKAT öcskösök ;) Alig várom, hogy bedobjam magam. YES! ZÖLD! YES! ZÖLD!


 Alison - Sziasztok. Én Alison vagyok. Többszörös első helyezett ritmikus gimnasztikából, énekes versenyekből, és divat versenyekből. Fő nekem az ambíció. Imádok nyerni, első lenni. Suliban is mindig én akartam az első lenni, és itt is én szeretnék a legelső lenni ;)

 Szóval ezek a nem normálisak beléptek a villába, hogy átvegyék felette az irányítást. Megkezdődik a Sims Villa 9.


Nézzünk be mi is történik ebben a szaunában.


 Alison és Dean együtt a gőzben, pucéron, közel egymáshoz. Ne gondoljatok semmi rosszra !!! :D


 Alison: Tudod első ránézésre egy bunkó parasztnak gondoltalak.
Dean: Hát ez kedves. Tudod én elsőnek téged láttalak. Te vagy az egyetlen fekete. Azok a gyengéim.
Alison: Tényleg? :$$$
Dean: Hát ja... ja... mesélj magadról!


 A fiatalok többsége a jakkusziban fürcsizik. Lessük meg mi jót csinálnak.


 Naomy: Mit csinálhatnak azok ott bent? Máris azt csinálják amire gondolok?
Celeste: Jaj ne butiskodj bébibogyóm. Valószínű, hogy csak éretten társalkodnak Saidy-vel.
Naomy: Ki az a Saidy? o.o


 Roney: Babe, figyi, nem Saidy hanem Alison.
Lincoln: Úgy látom a szőke viccek igazak voltak.
 

 Diana: Miért nem beszéltek? : C Olyan szomorú... tudni akarom mit gondoltok... hüm... Azt hiszem tudok valami főzeted ehhez.


 Dean és Alison felavatta az edzőtermet is.
Dean: Waow!!!! Ez a hely jobb, mint a belvárosi kondi. Sok ott a bámészkodó alak.
Alison: Igaz? :O Én saját futógépet vettem. Otthon két sütés közben csak futok egyet aztán megyek aludni. Reggel főzők, TV-zek majd megint megyek futni. Kondiba kell tartani magam a semmit tevő hétköznapokban is.


 A buli bekeményedett : ' DDDD


Végül mindenki nyugovóra tért. Kövi részben kiderül sikerült-e Dianának a főzet, mik az első észrevételek. Ti is szavazatok egy két kérdésről ha szeretnétek :$ A következő részben egy új versenyző is jönni fog.


Az első rész alapján ki a legszimpatikusabb?

Lincoln
Diana
Alison
Celeste
Dean
Naomy
Roney
Quiz