2016. december 4., vasárnap

Sims Villa 10 - 1. Rész

 

Sims Villa 10
1.RÉSZ

ELŐZŐ RÉSZ: -



 Több mint egy éve, hogy a Sims Villa 9 kapui bezárultak. De most újult erővel indul egy új évad, színesebb karakterekkel mint valaha. A Sims Villa történelmében voltunk már sok helyen, sok simet megismertünk, így azt hinnétek nem tudok újat mutatni. Idén 12 lakó költözik be, akik közül az általatok választott lesz a nyertes, és felsorakozik Amanda, Primrose, Skyler, Hannah és a legutóbbi nyertes Dylan oldalán. Az évad azért is különleges, mert most az egyszer télen játszódik az egész. Az első körben csak hat lakó költözik be a villába, majd minden elkövetkező részben újabb simek érkeznek, amíg 12en nem lesznek. Az után megtörténik egy csere. A 12 lakó közül kettőt ki kell majd választanotok, akik elhagyják majd a villát, és helyettük egy lány sim költözik majd be akit Zoli készít el, mert benne akar lenni még ha nem is jelentkező az évad :DDD haha. Az után jönnek az összefoglalok, majd mindig lesz egy próba, ahol végérvényesen az a sim nyer akinek a legtöbb a jártasságpontja. Ez a sim védettséget kap. Azt követő rész a kiválasztás lesz, ahol a lakók ismeretségük alapján kiválasztanak maguk közül egy simet. Ennek a simnek egy összefoglalóig van ideje eldönteni kivel akar menni párbajozni, majd kihív valakit. Ezek után a ti kezetekben a döntés. Szavazás alapján kiderül ki esik ki, és ki mehet vissza a villába. Védettséget nem kaphat, mert csak a próba után dől el, hogy ki a védett. Ez addig meg, míg 4 sim nem marad. A négy sim közül kerül majd ki a nyertes. :- ) Szóval ez lesz a tizedik évad menete, de bármikor lehetnek csavarok, és meglepetések, szóval sosem tudhatjátok épp mi fog történni ^ - ^ Akkor kezdjük is.


 

Az első két lakónk egy testvérpár. Habár azt hinnénk, hogy ez nem ér, mert mind ketten egyre fognak szavazni tévedtek. Silvia és Sam egyáltalán nincsenek ennyire jóban. Természetesen fontos nekik a család, de míg Silvia egy családcentrikus, okos nő addig Sam egy lázadó, lusta alak.





Sam Brunson egy kiállhatatlan alak. Többször is kirúgták már a suliból, hogy egyszerűen összeférhetetlen. Megvannak a maga gondolatai a világról, amiket rapszövegeken keresztül szokott elecsetelni, de senki sem szokott érdekelni. Féltékeny nővérére, aki csak pár perccel idősebb nála. Silvia-t a szülei bálványozzák, míg Samet folyamatosan csak nyaggatják.




 Silvia Brunson egyáltalán nem fél kinyitni a száját, ha arról van szó, hogy megkel védenie egy barátnőjét. Egy igazi háziasszony. Nagyon szigorú nevelést kapott, így rengeteget tanult, és igazi érett fiatal nő lett belőle, míg öccséből egy senki. Silvia próbál segíteni Samnak, de ő sosem kér belőle. Silvia álma egy nagy család, de persze ehhez elsőnek az igazit is megkéne keresni, és a milliós nyeremény sem lenne rossz kezdés számára.





Silvia: Te egy hétig sem fogod bírni. 😑
Sam: Mer?😤
Silvia: Mert kibírhatatlan vagy azért! Első percben szanaszét fogsz mindent hagyni!
Sam: Inkább ne is beszéljünk erről. Majd meglátod nővérkém. 😈


 A következő lakóhoz sem volt még példa. Egy nagyon a fellegekben járó, hippihez van dolgunk.


Dexter Holton egy igazi művész lélek. Ért a festészethez, szobrászathoz, tánchoz és zenéhez, de legfelsőbbképpen a nőkhöz. Rengetek barátnője volt már, de sosem találta meg az igazit. Dexter álma, hogy híres legyen, de egyben elszigetelte szeretne élni egy faházban egy hegy tetején. Ez nem csoda, hisz örök különcként élte meg az iskolákat, így nehezen bízik meg az emberekben.


Silvia: Tetszik a keresztes fülbevalód. Hívő vagy? 😉
Dexter: Hát mondhatni, de ti nagyon hasonlóak vagytok. Testvérek lennétek?
Sam: Yah.
Dexter: Szuper. Nagyon szép hölgy vagy...  Silvia igaz? 😗
Silvia: Igen Silvia, és köszönöm.😚


 A következő lakóhoz ugyan már volt példa, de ő tényleg a legjobb cselszövő, aki valaha belépet a villa kapuin.


Britney Goss hírhedt népszerű lány. Ő dönti el, hogy jöhetsz-e a partyjára, vagy nem. Hogy menő vagy-e vagy nem. Ő a főiskola királynője, de a kinti világban ez már nem teljesen van így. Britney befolyást akar szerezni. Mindene a hatalom, és hogy ő vezessen. Meglátjuk, hogy taktikai tudását hogyan kamatoztatja a villában olyan simek között, akik mind különbözőek.


 Dexter: Wow. Ez az unikornis szoknya nagyon menő. 😇
Britney: Tudom. 😘
Dexter: Hát te sem vagy bőbeszédű. 😐
Britney: 😒😒😒😒😒



 Az első négy lakó máris elindul a villa felé. A másik kettő lakóval ők már csak bent találkoznak.

  

A következő két lakó közül az egyik talán az eddigi legérdekesebb sim a Sims Villák történelmében.



Lux egy transzvesztita. Régebben férfiként élte az életét, de ma már nőként. Így végre jól érzi magát a bőrében, de még sok műtét vár rá, hogy teljes nőként éljen. Lux természetesen nem az igazi neve, ez a művészneve a klubokban, és minden közösségi médiai oldalon. Polgári nevén igazából Gabriel amiből átnevezve Gabriella Hudson néven él. Szülei elfogadták őt olyannak amilyen, de nagyszülei még nehezen barátkoznak a helyzettel. A villába egy küldetéssel érkezik még pedig bemutatni a simeknek, hogy ő is egy sim, és pont annyit ér, mint bárki más a villában és azon kívül.


 

 Simon Kidd már más tészta. Simon egy igazi férfi. Focista, és mindene a sport. Egy igazi nőcsábász, akinek titkos hobbia: A főzés és mixelés. Igen, ez egy eltitkolt kedvence, hisz nem akarja magát leégetni a barátjai előtt. Imád főzni a családjának, és barátnőinek is. Simon a villába jövetelével sokat kockáztat, mert nem fejezte be a tanulmányait, így most halaszt. Vajon megérte-e? Ez majd kiderül :-)



 

Simon: Figyelj ez számomra tökre rendben van. Te is sim vagy. 
Lux: Köszi szépen 💓 
Simon: Ha bárki bántani mer, majd én bevédelek 😆
Lux: Haha 😂 Köszi.


 A két új lakó is elindult a villába, és most bemutatom hogy telt az első este, és az első reggel, ugyan is délután érkezik már az új lakó.




Sam: Szóval te tényleg férfi voltál?
Lux: Hát biológiailag igen, de amúgy sosem éreztem magam férfinak. Mindig is nőként definiáltam magam.
Dexter: Még sosem találkoztam ilyen emberrel szóval nagyon örülök neked. Jobban is megismernélek, mert érdekel ez az egész 😮
Lux: Rendben persze beszélhetünk majd.





Silvia: Szóval honnan is származol? 
Simon: Hát a városból. Pár sarokra innen igazából.
Silvia: Bárcsak én laknék itt a központban. Mi a sivatagban lakunk -.-


Birtney: Nagyon bejött az a srác, és erre Silvia egyből ráakaszkodott. Unszimpatikus a csaj nagyon, de még megvárom kik jönnek. Addig nem balhézom, amíg nincs itt mindenki. Addig is barátokat szerzek magamnak, hogy majd kialakítsak egy klubot.


Dexter: Lux nagyon érdekel még nem volt szerencsém hozzá hasonló emberrel, de már utána jártam a témának. Remélem jól kijöhetek majd vele.


Dexter gondolta készít egy jó kis sajtos szendvicses vacsorát a többieknek.

Samuel: Nem is rossz 👍
Dexter: Köszi szépen. Szóval te ilyen szakácskodó vagy?
Samuel: Hát csak hobbi, de igazából sportolok 💪😅
Dexter: Figyelj, én alig várom ,hogy a te kajádból ehessek. Biztos jó vagy. 😆
Samuel: Köszi jó fej vagy.

 

 Később Samuel és Britney együtt élvezték a jakuzzit.


Britney: Általában akkor hány meccset nyertek meg? 😊
Samuel: Hát attól függ tudod. 😝
Britney: Tetszik neked Silvia? 😏
Samuel: Hát öhm... nem csúnya lány. 😛
Britney: Értem. Hát figyelj én ki akarok szállni, mert már teljesen kiáztam.


Samuel: Britney érdekes lány. Általában ilyen csajokkal voltam együtt a gimiben, de rá kellett jönnöm, hogy az érdek barátnő semmit sem ér. Silvia háziasnak látszik. Jobban kedvelem.


Az első este el is telt.


 Reggel a lányok neki álltak eltakarítani a piszkot, amit az este hagytak a lakók, de Lux látszólag semmit, de semmit sem csinált, ezért Silvia félre hívta.



Silvia: Figyelj! Egyáltalán nem szeretnélek megbántani téged, de úgy érzem teljesen elhatárolódsz a többiektől, és elvagy egyedül. Tudod mi takarítunk Britneyvel, és szeretnélek megkérni, hogy segíts nekünk. Te is nő vagy, ahogy elmondtad, és ez affajta kötelességed is lenne nem gondolod?
Lux: Hát figyelj én értem mit akarsz mondani, de mint nő sem gondolom úgy, hogy ide takarító nőként érkeztünk. Te is nő vagy, és ez szép, hogy mások után takarítasz, de ők nem a férjeid, gyermekeid. Én nem fogok olyanok után takarítani akik még egy szót sem beszéltek vele.
Silvia: Ha nem zárkóznál el talán nyitnának feléd.


Silvia: Én úgy érzem ha ő tényleg nőként él akkor valamiféle kötelességtudásból is neki állhatna takarítani. De nem akarok beleszólni, de most még kevesen vagyunk. Ha többen leszünk én nem leszek egy bejárónő. Elvárom majd, hogy minden nő takarítson.


Dexter: Figyelj hallottam mit beszéltetek, de ne vedd magadra. Szerintem igazad van. Nem családként jöttünk be ide.
Lux: Köszönöm, hogy egyet értesz velem. Mondjuk én értem mit akar mondani, de ez még csak az első nap. Még fel sem fogtam, hogy itt vagyok ebben a játékban, és hogy a kamerák mindenemet felveszik. Láthatják a férfi testrészemet is, ami kicsit szeszélyez. 
Dexter: Ezt nem mondod komolyan? Figyelj mutatok neked valamit. Ez én voltam kiskoromban. Nagyon kövér voltam, ezért eléggé kiközösítettek, és nem mertem elmenni fürdeni tesik után. Tudom milyen érzés lehet. Csak fogadd el magad, mert te tudod hogy majd kint ez meg fog változni. 
Lux: Köszönöm 😇


Samuel: Figyelj bocsi a tegnapiért. 
Britney: Miért is?
Samuel: Hát hogy elüldöztelek. 
Birtney: Dehogy üldöztél. Tényleg sok volt már a fürdőzés akkor este.

 

Britney: Mit mondtam én biztos nem kezdek el ellenségeket szerezni. Ezért oda mentem Silviához, és megkértem, hogy játszom velem egyet.


 Silvia: Nekem is nehéz megtalálni idebent a helyem.
Britney: Jaj ne is mondd. Figyelj ha gondolod átbeszélhetnénk egy játék keretében kikről mit gondolunk csak úgy csajosan.


Silvia: Lux-t én teljes mértékben elfogadom, de tudod engem zavar. Meg azok a tetkók. 
Britney: Jaj igen tudom. Engem is zavar egyébként. Nem illik ide. De nem azért, mert transzi hanem maga a kinézete ez a sok cucc rajta. Sokkal szebb lenne ha természetesen lenne szép. 
Silvia: Teljesen egyetértek. Te olyan jómódú, és okos lány vagy. Azt hittem egy olyan buta kis szőke cica vagy, mint a legtöbb veled egykorú csaj.
Britney: Sokan ezt gondolják rólam.


Dexter: Nem hiszem el, hogy ilyen jól megy a póker. 
Sam: Áhhh tood sokat játszunk a haverokkal. El kell ütni az időt. 
Dexter: De sosem gondolkodtál még, hogy valamit kezd az életeddel?
Sam: Hát most is azt teszem itt vagyok.
Dexter: Na jó ebben most igazad van.


A nap további része elment hangulatosan, és együtt. A következő lakó pedig már a stúdióban várja, hogy bemehessen a többiekhez. Tarts velünk a következő részben, hogy megtud ki ő, és hogy hogyan alakulnak át a villabeli kapcsolatok. Köszönöm, hogy elolvastad az első részt ^ - ^ Ha van kedvenced írd meg kommentben, és oszd meg a részt ha tetszett. Találkozunk legközelebb.